Ny dag, ny värme

Nu bär det av ut i solen. Bränna bort det bleka från kroppen och med värmen och solen vi har så lär inte det vara några större problem.

Utöver det så kommer det nog inte hände så mycket idag förutom att jag kanske rör mig upp till storebroder på en film ikväll.

 

 


Andra familjeträffen

Är inte livet underbart, sommar och sol och varmt dessutom utan regn. Och saken blir inte bättre av den skadeglädjen jag har över att mammsen ska behöva åka och hälsa på vissa element i släkten idag haha

Men det gick bra faktiskt. Skönt att mammsen och syster hennes har börjat prata med varandra igen efter så många år

Men nu är jag hemma efter en bra dag med smörgåstårta, grillat och lite kladdkaka med jordgubbar och glass.

 

Längtar


Var det dags igen

Här sitter jag nu i en situation jag aldrig trodde jag skulle vara i ens vara möjligt för mig, att känna så här för någon efter så kort tid. Och jag trodde aldrig att jag skulle känna så här i den delen av livet jag befinner mig i, utan ekonomi och jobb. Den rädslan jag har och alltid haft att inte duga för vem jag är och för vad jag har att erbjuda är stor. För vem skulle vilja ha mig? Det kan ju inte bero på ansiktet, feta kontot eller mina magrutor. Kan väl iof vara mitt hår då.

 

Vi har pratat en del om vad det kan vara det vi känner, är det känslor eller bara nått vi bägge har förstorat. Nu kan ju jag bara svara för mig själv. Jag är inte känd för att vara någon känslosam kille som kärar ner mig, har inte ens varit en kille som har visat känslor i huvud taget.

 

Men är det inte bara att hoppa upp på räkmackan och njuta av åkturen och se vart den tar en i stället för att oroa sig för att bli sårad eller att såra? För ska jag bli lite otäck så vet man inte hur livet kan se ut om ett par år om det nu är så bra som det känns, och ska man då låta vår feghet ha förstört det, för att vi inte vågade sluta oroa oss?

 

♥S


haha

Jag stod idag och plockade ur tvätten när jag fick ett sms av min storebror som är på väg ut till sin stuga och stod på maxi för att handla mat. Jag blev så full i skratt, delvis på grund av att han var så arg, men också på grund av att det känns så mycket igen med den synen vi yngre har på våra pensionärer.

Sms:et löd

Fråga: Går det fortare för pensionärshelvetet bakom mig i matkön om dom börjar lasta på sina jävla varor när jag harungefär hälften kvar av mina??

Svar: Inte ett jävla dugg!!”

 

Är det inte för mysigt storebroder så säg.

 

♥ S

 

Nu bör det iväg till kursen, lite försenad nu, men var tvungen att skriva det här.


4 dagar efter

Att vara kär har jag märkt är så fruktansvärt skönt och en helt ny upplevelse. Det ständiga leendet på läpparna, det ständiga pirret i magen när man får det fina sms:et, mailet eller telefonsamtalet eller bara att jag inte kan sluta tänka på underbaraste. Och den underbara känslan när härligaste besvara dina känslor och visar att hon uppskattar det jag säger och gör och inte bara tar det för givet att det ska komma uppmärksamhet.

 

Men samtidigt som det är så skönt så är det så fruktansvärt jobbigt. Den ständiga saknaden och längtan att få hålla om den jag allra helst vill ha hos mig tycker och vetskapen att jag måste vänta för att få känna hennes närhet är så sjukt tyngande. Snart bara en vecka kvar tills jag får se henne igen för att veta vad som händer och vad vi känner. Saknar så

Mera skrivande

Dagen har varit bra, skickat in ytterligare en massa ansökningar och nu har jag börjar sträcka mig utanför stadsgränsen. Har tänkt tanken i ett par veckor nu men har inte riktigt tagit steget att fundera på att flytta. Men självkänslan och saknaden av en ekonomi har tagit överhand nu.

Så efter ett tags funderande och övervägande av fördelar och nackdelar så kommer jag nog att röra mig ner till storstaden.

 

Senare på dagen så blev jag hembjuden på middag hos storebroder. Färskpotatis, sill, lax, köttbullar och sill stod på menyn och efter det så blev det en film innan den sköna promenaden hem i regnet och ett lika trevligt telefonsamtal som jag har haft de senaste kvällarna av underbarast.

Men nu är det dags för mig att sova om jag ska orka gå upp om 6 timmar.


Länge sen sist

Min internet leverantör har haft problem att komma åt visa sidor ute på internet. Så både bloggen och facebook har blivit lidande.

 

Så, vad har hänt sen sist? Både en resa till Riga och en släktträff har stått på mitt program.

 

Riga resan var inte nå vidare alls. Dålig buffé, dyrt på båten konstigt nog och väldigt dåligt med folk. Men det gjorde inte så mycket när man åker med brorsan.

Själva Riga var inte heller så mycket att ha, man ser verkligen vilken hög standard Sverige har. Men hur som, skulle vara mycket bättre att åka över en hel och bo på hotell i Riga i stället för att bara åka båten.

 

Släktträffen var helt underbar med sjukt trevliga människor och det visade sig att det kan bli en viktig del av livet hur det än artar sig. Det bjöds på allt ifrån dansuppträdanden till kanottävling.

 

Har även börjat fundera lite på alvarligare saker i livet, vad man ska göra och hur man ska göra det och vad man kan skjuta upp till senare tillfällen. Men mer om det här på bloggen vid ett senare tillfälle när jag har funderat klart över alla för och nackdelar.

 

Men nu ska jag diska lite och vänta på min nyblivna 50åriga mamma som ska ringa


Onsdagen den 13 maj

Börjar bli sjuk, eller är mera att jag är sjuk för det var länge sedan jag började bli det. Halsont och feber, inget vidare alls.

Men bättre nu än nästa vecka då det är dags för släktträffen. Blir det sittandes ute vid havet hela helgen och ha lite semester, ska bli skönt.

Men risken är att man blir tvungen att ställa in helgens aktiviteter och ligga hemma sjuk i stället. Fast i och för sig så blir det lugnt i helgen ändå så man ska nog slippa ställa in dem.

 

Så, vad hände i helgen som var i mitt liv. I fredags så satt jag och brorsan och lirade lite guitar hero: Rockband och det blev väl en bira eller två till det.

Sen på lördagen så var det dags för reprisen på påsken. Samma folk plus lite mera blandat med rockband och tacos.

Så nu får vi se när reprisen på reprisen kommer och vart den blir. Men får hoppas att det kommer en i alla fall.


3 dagar sen igen...

...börjar tappa stinget, eller så är det så att man har haft en del att stå i...

Ska skriva lite mer ikväll, men så länge får ni stå ut med lite humor. Se till att läsa texten bara.





Nomy

För er som har missat Nomy så har ni ett par fina låtar här. En Jönköpingskille som har en sjön stil på sina låtar.

De flesta av hans låtar ligger på hans sida för nerladdning, så vill ni höra så är det bara att ladda ner.

 




Snart söndag

Idag blev det en storstädning av balkongen, och som tack så blev det nybakad sockerkaka och en kaffe i kvällssolen med barnen, inte helt fel alls.

Och nu sitter jag här och försöker skriva nått ointressant igen. Inte så svårt, jag vet man ni ska bara veta hur mycket jag anstränger mig.

 

Så, hur ser morgondagen ut för mig och barnen. Vi ska upp i skaplig tid för att göra oss i ordning för en tripp ner till boulognerskogen om vädret tillåter, lika bra att göra det på morgonen då barnen skulle tillbaka till mamma sin på söndagen fast jag trodde jag skulle få ha dem hela helgen.

Och efter söndagen så börjar en ny vecka med nya möjligheter och vi får väl hoppas att det fina vädret vi har haft kommer tillbaka.


Medans jag har ångan uppe

Jag, barnen och J var förbi brorsan idag och käkade lite tacogratäng, riktigt gött faktiskt.

 

Imorgon blir det till att baka igen, barnen har beställt en sockerkaka. Passar mig bra för det är sådana saker jag kan baka, värre är det med bullar. På söndagen så bär det nog iväg till b-skogen beroende på när dem ska tillbaka till mamman deras.

 

Senare på kvällen så blir det en biotripp, ska se den nya Wolverine filmen. Har hört att den inte ska vara så bra men det spelar inte sådan stor roll då jag gillar sådana filmer, gammal serietidningsnörd som jag var i unga år.

 



Men, nu ska jag säga god natt till mitt penntroll och röra mig till sängen för mina nattliga njursparkar av mina barn.


RSS 2.0