Ursäkta röra, vi bygger om

kommer att vara lite rörigt här ett par dagar framöver, ska ändra en del på designen

Stora ord....

Efter att vi var på familjerätten i våras så har jag inte gjort några ansträngningar att ha mina barn, känner att jag inte vill dra in advokater för att få ha dem var annan vecka. I dagsläget så är dem ovetandes av varför jag inte har dem och det är nått jag får ta hand om längre fram i deras liv.

Har även inte tagit alla chanser att ha dem efter samarbetssamtalen, och enbart av den enkla anledningen att jag inte vill fungera som en barnvakt åt mina egna barn för att exet behöver ha barnvakt tills när hon svartjobbar, och har blivit nekad att ta dem när jag kan. Tyvärr så har jag även varit tvungen att tacka nej efter att jag hade lovat mina barn att dem skulle få komma hit på grund av att jag hade helt enkelt inte hade några pengar.

 

Men vad jag blir arg över är när hon vägrar våra barn att ha kontakt med sin farmor. Min mamma har nu försökt fått tag på henne sen nästan en vecka tillbaka utan resultat, exet har även ignorerat mina sms att mamma har försökt fått tag på henne.

 

Stora ord från en kvinna som inte ville blanda in barnen. Kan ta att jag inte får träffa barnen på mina villkor, men när hon börjar skära av dem från min sida av släkten så blir jag bara ledsen för deras skull.


Slipknot - Snuff



Go låt från en grupp som jag inte gillar allt för mycket

Åldersskillnad

Igår medans vi åkte hem så lyssnade vi på radio, och på en av kanalerna så diskuterade dem åldersskillnaden i förhållanden.

Var ett par som hade träffats när hon var 15 och han 30, en åldersskillnad på 15 år, och det förhållande fungerar fortfarande bra efter 33 år. Fast har fortfarande svårt att se vilket utbyte man har av en så pass ung person. Är ju inte enbart utseendet man ska leva med utan det som finns inuti personen i fråga.

 

Har själv inte någon egen erfarenhet av förhållanden med stor åldersskillnad. Men har lite svårt att se mig i ett förhållande där skillnaden är för stor nedåt i åldrarna. Fast ska väl aldrig säga aldrig, speciellt om den yngre är mogen nog.


Barnprogram

Satt och surfade runt på youtube här i regnet och efter ett tag så hamnade jag på lite gamla barnprogram. Vilka 70-talister kommer inte ihåg dessa två?

 

 




 

 

Fattar inte att det gick hem hos barnen på den tiden, var nästan ångest då och ännu mera nu när man tittar på dessa två klipp.


Tranås

Nu har det gått en vecka sedan jag gjorde en uppdatering. Jag och storebror har varit i Tranås och hälsat på mina kära systrar. Har varit riktigt trevligt att vara nere en sväng och träffa alla igen. Händer tyvärr inte så många gånger varje år som man får chansen att träffa dem.

Synd att invånarna i Tranås är som de är, för staden och omgivningen är så sjukt fin att man nästan längtar tillbaka.

 

Vi hade skapligt väder medans vi var därnere. Var i och för sig molnigt, men var inte så mycket regn som kom. Men man kunde gå runt i en t-shirt även på kvällarna utan några större frostskador.


RSS 2.0